Mindent a szemnek! A Clinique sztárterméke, a High Impact Mascara mellé szemkontúrceruza és szemkörnyékápoló került. (6600 Ft)
A fincsi, csajos Essence illathoz cuki okostelefontartót csomagoltak – huginak vagy partikirálylány barátnőnek remek ajándék! (2199 Ft)
Mindig rohanó csajoknak, hogy gyorsabb legyen a reggeli készülődés és az esti arctisztítás: Garnier BB krém és micellás víz. (3699 Ft)
Hogy milyen a boldogság illata? A Clinique-nél tudják! A Happy ajándékszettől a barátodnak és neked is jobb kedvetek lesz! (19 200 Ft)
Minden, amitől anyukád vagy a nagyid fiatal marad: Image is Iluma Fiatalos bőr ajándékcsomagban szemkörnyékápoló, szérum, éjszakai krém, őssejtes lemosó és fényvédő található, elegáns neszesszerrel. (35 000 Ft)
Vigyázz, ha a Prada ultramenő Luna Rossa szettjével leped meg a pasidat, csak nagyon nehezen veszed majd rá magadat, hogy ne csak kettesben töltsétek otthon összebújva az egész ünnepet! (20 500 Ft)
Az Yves Saint Laurent fantasztikus szempillaspiráljához szuper lemosót és ragyogást adó krémet mellékeltek – sminkőrültek imádni fogják! (10 300 Ft)
Bőrtökéletesítő krém nappalra és tápláló változat éjszakára – a Vichy Neovadiol kozmetikumokat karácsonyra csodaszép neszesszerben is megveheted! (13 549 Ft)
Ezzel az Axe szettel tuti leveszed a pasidat vagy a fiútesódat a lábáról: melyik srácnak nem jönne jól egy mobile powerbank a táskájában! (2999 Ft)
A hideg, nyirkos téli időben nem árt egy csodafegyver a szöszös haj ellen: varázsold el a barátnődet a Redken Frizz Dismiss csomagjával! (10 480 Ft)
Igazi luxus mini kiszerelésben - az Omorovicza Starter Kit mélytisztító maszkot, a külföldön is igazi sztár Queen of Hungary arcpermetet, tisztító balzsamot, habot, és bőrkiegyensúlyozó hidratálót tartalmaz. (24 000 Ft)
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább