Mutass rá egy vonatra a pályaudvaron egy pénteki napon, nézd meg, hova megy, szerezd be a jegyet és indulhat is a spontán túra! A legjobb, ha a barátnőiddel vagy a pasiddal mész! Azért előtte készülj, és egy csereruha legyen nálad!
Nincs pasid? Akkor próbálj ki valami olyan ismerkedéses módszert, amivel még eddig nem találkoztál! Vakrandizz, vagy mondjuk szólítsd le a helyes pultossrácot a bárban!
Ugorjatok le nyáron a Balatonra a pasiddal, csókolózzatok a vízparti naplementében, majd keressetek egy eldugott helyet, és mártózzatok meg meztelenül a vízben!
Iratkozz be egy tanfolyamra! Lehet az bármi: főző- vagy nyelvsuli, sőt akár még egy macaronkészítő tanfolyam vagy masszázsoktatás is, a lényeg, hogy vágj bele valami újba!
Próbálj ki egy extrém sportot, és élvezd az extra adrenalin-löketet.
Újítsd fel a lakásodat! Fesd más színűre a falakat, vagy csak rendezd át a szobát! Egy kis változatosság még a hangulatodat is feldobja majd!
Készítsd el magadnak az összes szezonális manit az újéves tűzijátékostól egészen a nyári mintákon át az őszi színekig! Hidd el, imádni fogod!
Csapj bele egy őrült buliba! A sok munka mellett rád fér a lazítás, úgyhogy irány a legvadabb buli, és tomboljátok ki magatokat a csajokkal! Most semmi nem számít cikinek!
Csináltass magadról profi fotókat! Valld csak be, hogy mindig is ki akartad próbálni, milyen, ha egy hozzáértő készít rólad szuper képeket! Épp itt az ideje!
Buliztál már limuzinban? Nem? Akkor most tedd meg! Fogjatok össze a csajokkal, béreljetek egy limót, és járjátok körbe vele a várost, mint a filmekben!
Rendezz be magadnak otthon egy ultratrendi dolgozósarkot!
Kapcsolódj ki egy szuper lazítós wellnes-hétvégén! Mártózz a jacuzibban, és ne hagyd ki a masszázsokat és a szépségkezeléseket se!
Menj fel a kedvenc városod legmagasabb pontjára, és gyönyörködj a látványban. Ha pedig a pasid is veled tartott, romantikázzatok ott egy kicsit. Vigyetek epret, pezsgőt és egy pokrócot is…
Próbáljatok ki a pasiddal egy szexi társasjátékot!
Tarts pizsipartit! Hívd át a barátnőidet, hallgassatok hangosan retro-zenéket, és ugráljatok rá pizsiben az ágyon, majd pedig nassoljatok egy kicsit, és pletyizzetek! Ugye, milyen jó újra gyereknek lenni?
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább