Kourtney Kardashian megfogadta, hogy egy kicsit jobban fogja feszegetni a határokat a divatban. Hmm, szerintünk sikerült neki, de azért Kimet még nem szárnyalta túl.
Jason Segel azt ígérte meg magának, hogy olyan teste lesz, mint Ryan Reynoldsnak, sőt hozzátette, hogy már közel is jár hozzá. Hát Jason, ez sajna nem jött össze, de mi így is szeretünk!
Justin Bieber azt fogadta meg, hogy 2015-ben nem fogják letartóztatni. Végül is, ha minden igaz, sikerült betartania, de azért pár rendőrségi bírságot így is begyűjtött.
Jessica Biel elhatározta, hogy minden évben meg fog tanulni egy új nyelvet. De vajon kisbabája mellett is marad ideje a nyelvleckékre?
Adam Levine azt fogadta meg, hogy harcolni fog a netes trollok ellen, és arra kérte az embereket, hogy legyenek kedvesebbek egymással. Ez igazán szép tőled, Adam!
Kim Kardashian megígérte magának, hogy sokkal pozitívabb lesz ebben az évben, de azt is megfogadta, hogy ő is felveszi a harcot a gonosz kommentelőkkel.
Kate Bosworth úgy gondolta, nem akar változtatni semmin, ezért az fogadta meg, hogy a következő éve is ugyanolyan jó lesz, mint az előző.
Kanye West azt mondta tavaly szilveszterkor, hogy a következő év lesz élete legjobb éve. Szerintünk pedig kisfia születésével kétszeres apukaként ez tuti, hogy teljesült.
Miley Cyrus nem hazudtolta meg magát, és azt fogadta meg, hogy csakis egyberészes rucikat fog hordani. Hát, szerencsére az énekesnő megszegte ezt az ígéretét…
Kendall Jenner úgy döntött, 2015-ben nem lesz annyira szégyenlős, amit be is tartott, hiszen merész rucikra váltott, és bevállalós fotósorozatokon pózolt. De mi jön ezután?
Gwyneth Paltrow megfogadta, hogy 2015-ben több bölcsességet és tapasztalatot oszt meg a világgal, mert úgy gondolta, mindenkinek szüksége van hasonló tanácsokra.
Gigi Hadid rákapott a boxolásra, és megfogadta, hogy minden nap edz majd egy kicsit. Hát, ezek után nem csoda, ha senki nem mer majd belekötni a csajsziba, igaz?
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább