Rihanna egy Jeff Koons-féle szobrot kapott. Azt viszont mi nem teljesen értjük, hogy mi is ez pon-tosan…és te?
Drew Barrymore-t egy majdnem 300 ezer forintot érő Hermés sál várta a fa alatt, amit direkt neki készítettek, ugyanis imádja a virágokat.
Victoria Beckham két darab 500 dolláros, azaz majdnem 145 ezres Olivia von Halle selyempizsamát kapott férjétől. Azért valljuk be, vannak ennél szexibb alvórucik is…
Robert Pattinson 12 ezer dollár, azaz majdnem 3,5 millió forint értékű vintage gitárokat kapott méf Kristen Stewarttól.
Kim Kardashiant egy, a híres művész George Condo által kézzel festett Hermés Birkin táskával lep-te meg férje, Kanye.
Drake a rapper magát lepte meg egy sztriptízrúddal, és azt nyilatkozta, hogy személyes használatra lesz…de vajon egy lány fog pörögni rajta, vagy ő?
Justin Bieber egy méregdrága luxus magángéppel lepte meg saját magát.
Beyoncé és Jay-Z ajándék helyett utazással ajándékozták meg egymást. Karácsony környékén Iz-landon vakációztak a hóesésben, persze magánhelikopterrel és pezsgővel…te is elfogadnál egy ilyen meglepit, igaz?
Mariah Carey-t egy igazi, élő rénszarvasok húzta Mikulás szánnal lepte meg akkori pasija. Nem semmi, igaz?
Beyoncé kislánya még csak 3 éves, de máris kapott egy iPodot, méghozzá 4000 zenével rajta…és ez még csak egy aprócska ajándék lesz a többi mellett.
Katy Perry egy 200 000 dolláros, azaz 57 millió forintos űrutazással lepte meg szerelmét, de sajnos a kapcsolatuk nem tartott addig, hogy ezt meg is valósíthassa Russel Brand.
Katie Holmes és Tom Cruise kislánya egy 24 ezer dolláros játszóházat kapott, hozzá pedig egy 6000 dolláros mini luxusverdát is.
Mivel Jennifer Aniston nem tudott bringázni, barátnője Courtney Cox megvette neki az első biciklit, méghozzá nem is akármilyet! Jen egy 12 ezer dolláros, Chanel bőrüléses verziót kapott.
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább