Tudtad, hogy a sztárcsajszi három nyelven beszél folyékonyan és 2013 óta a Mensa tagja? Mindez nem véletlen, Shakirának 140-es IQ-ja van.
A színésznő sem csupán egy szép pofi, az Oscar-díjas sztár a Harvardon végzett, méghozzá summa cum laude minősítéssel, hála 150-es intelligenciahányadosának.
Nem fogod elhinni, de az énekesnő olyan jó tanuló volt a középiskolában, hogy a Michigani Egyetemtől még ösztöndíjat is kapott! Persze aztán ott hagyta a sulit a zene miatt, de 140-es IQ-val és karrierjével a háta mögött ez talán elnézhető neki.
A szépség és az bölcsesség nem zárják ki egymást, az ausztrál színésznőnek ugyanis 132-es intelligenciahányadosa van.
Tudtad, hogy Ashtonnak van egy ikertestvére, aki súlyos beteg? És azt, hogy a színész miatta tanult biokémiai mérnöknek, hogy gyógyírt találjon a szívproblémájára? Pedig így volt, 160-as IQ-jával pedig jó esélye is lett volna, de a modellkedés miatt otthagyta a sulit.
A színésznőt sokan azonosítják Phoebe karakterével, pedig Lisa egyáltalán nem buta. Biológiából szerzett bölcsészdoktori diplomát és az IQ-ja is 154-es.
Bár a sztárpasi otthagyta a Harvardot a színészkedésért, nem titok, hogy 160-as intelligenciahányadossal bír. Már értjük honnan jött a Good Will Hunting ötlete…
Az Agymenők Amyje az életben is nagyon okos, idegtudományból diplomázott, sőt, még a PhD-jét is megszerezte! Azt mondja az IQ-ja 150-160-as.
Sharon Stoneról sem feltétlenül a kimagasló intelligencia ugrik be az embereknek, pedig a szőke színésznőnek 154-es az IQ-ja!
Mindenki kedvenc Mulder ügynöke a Princetonon végzett, angol irodalom szakon, amiben nagy segítségére volt 147-es intelligenciahányadosa.
A Modern család Luke Dunphyját alakító srác még csak 17 éves, de már most 150-es IQ-ja van. Ez aztán a meglepő, igaz?
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább