Valami macsós hobbit képzelsz Ryannek? Mondjuk súlyzózást vagy barkácsolást? Akkor most jön a hideg zuhany: a szexi sztárpasi szabadidejében kötni szeret a legjobban. Hát erre nem számítottál, igaz?
Nem Ryan az egyetlen, aki kötőtűt vesz a kezébe, ha lazítani akar, legszívesebben Sarah Jessica Parker is ezzel tölti az idejét.
Hát, Justin sem mindennapi hobbinak hódol, legszívesebben a Rubik-kockájával játszik és újabb rekordokat próbál felállítani. Agytornának szuper, igaz?
Egy kis varázslat játszik? Akkor lesd el Neiltől a bűvészkedés alapjait! Szórakoztató és tényleg kikapcsol.
A sztárcsajszi imádja a számítógépes játékokat, nála ez jelenti az igazi kikapcsolódást. Végül is van benne igazság. És a pasiknak is bejön...
Beyo önmagához hűen otthon is a táncnak hódol. Azon szerencsések egyike, akiknek a munkájuk egyben a hobbijuk is. És még formában tartja is tartja így magát.
Tudtad, hogy mielőtt rapper lett, Kanye művészetet tanult? Ha nem épp Taylor Swiftnek szólogat be, akkor szívesen rajzol és fest. Talán még színezőkönyve is van!
Képzeld, a sztárcsajszi is rajzolni szeret legjobban, ha ideje engedi.
Nem titok, hogy Reese Witherspoon remekül főz, ráadásul egy csomó képet meg is oszt az Instán a kajákról, amiket ő csinál. Csekkold őket, hátha van olyan, amit szívesen elkészítenél.
A szívtipró a gitár- és zongoratudományát csiszolja, ha éppen nem a parton edz. A zene pedig minden bajra gyógyír.
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább