Ez a ruha inkább illik egy hastánc bemutatóra, mint egy díjátadóra…a borzalmas fejdíszről már nem is beszélve.
A színésznő olyan ebben a szettben, mintha a ruhája első fele leszakadt volna, és csak az alakformáló fehérneműje látszana…
A szürke nem Julia színe, ráadásul a ruci is nagyon előnytelen. Az alja pedig mintha véletlenül gyűrődött volna fel...pedig nem!
Ez az estélyi egy régimódi és nagyon furcsa esküvői ruhára emlékeztet minket. Téged is?
A színésznő pedig úgy néz ki, mintha nem akart volna átöltözni és a hálóingében érkezett volna a gálára.
Nem értjük, a popdíva miért vett a ruhája alá egy bő pizsamanadrágot…a rosszul sikerült sminkjéről már nem is beszélve…
Úgy tűnik, az énekesnő fordítva vette fel a blézerét, a gála estéjén pedig nagyon süthetett a nap, ha kellett a szemüveg.
A szupermodell rucija egy olcsó koszorúslányruhára hasonlít a leginkább, és a színe is szörnyű.
Na jó, egyértelmű, hogy Pamela nyerte a legrosszabb szett díját! Felkötött ing és farmer miniszoknya az Oscarra? Csak ezt ne!
A ruha még hagyján, de a rojtos, galléros válldísz egyáltalán nem kellett volna. És a szupergöndör fürtök is elég rosszul állnak Kate-nek, nem gondolod?
A színésznő gótikus rucija egyáltalán nem passzol hozzá, az átlátszó, elöl fűzős felsőrész pedig egyenesen borzasztó, igaz?
A színésznő hatalmas virágokkal díszített selyemruhája önmagában sem szép, de a két színes és furcsa öv csak tovább ront rajta.
Uma szettje leginkább egy kicsit felturbózott népi viseletre hasonlít, nem?
Sárga, fényes ruci, szőrmegallér, pink táska és nagyicipő? Alig hiszünk a szemünknek, hogy Scarlett valaha ilyet is felvett.
Anne olyan, mintha egy tengerparti buliba készült volna, persze a magassarkút leszámítva. Az biztos, hogy az Oscarra nem volt a legjobb választás ez az outfit.
A szín és az anyag is szörnyű, a színésznő mellein lévő vicces rózsamintáról már nem is beszélve.
Úgy tűnik, a divatdiktátor SJP is képes néha tévedni! Ebben a ruciban úgy nézett ki, mintha egy szép zsákot húzott volna magára. De neki még ezt is megbocsájtjuk…
A ruha még oké, de a piros kesztyű olyan, mintha az énekesnő éppen takarítani készült volna. Nem csoda, hogy rengeteg mém is született róla tavaly…
Leírás ki
Hozzászólások
Küldd tovább